Nu er det tid til at søge julehjælp

Nu er det tid til at søge julehjælp

heart_christmas

I år er lørdag d. 18 november sidste frist for at aflevere ansøgning om julehjælp fra Røde Kors i Albertslund. Julehjælpen uddeles til de børnefamilier som har størst behov, samlevende som enlige. For at komme i betragtning til julehjælpen, skal Røde Kors Albertslund altså have ansøgningen senest d. 18. november.

Røde Kors Albertslund samarbejder med Albertslund Kommunen omkring julehjælpen for at sikre at hjælpen kommer til de familier med børn, som har mest brug for den. Røde Kors i Albertslund uddeler kun julehjælp til børnefamilier bosiddende i Albertslund.

Har man brug for at søge om julehjælp, kan man hente et ansøgningsskema i Røde Kors butikken i Albertslund Center. Skemaet kan hentes i butikken fra mandag d. 23. oktober og skal afleveres samme sted senest lørdag d. 18. november i butikkens åbningstid kl. 10 -15. Kun ansøgningsskemaer modtaget inden fristen vil blive taget i betragtning.