Butik

Røde Kors Butik Albertslund

Åbningstider

Mandag - fredag: 10-18

Lørdag: lukket

Søndag: lukket

Husk mundbind når du går ind i butikken.

 

Adresse
Bygangen 10-12
2620 Albertslund

Telefon: 71728078

Røde Kors-butikken i Albertslund Centrum

I butikken sælger vi tøj, sko og tilbehør til både børn og voksne, samt legetøj, bøger, børneudstyr, nips og brugskunst.

Når du handler eller afleverer brugt tøj i Røde Kors butikken støtter du samtidig vores mange aktiviteter i Albertslund. Overskuddet fra butikken går bl.a. til driften af vores besøgstjeneste og familienetværk, julehjælp og ferielejre for børn fra Albertslund.

Butikken drives af frivillige, som både henter tøjet fra containerne, sorterer alle de indleverede ting, gør dem salgsklare og står for salget og den daglige drift af butikken. Som frivillig i Røde Kors butikken er du med til at gøre en verden til forskel for de mange børnefamilier og ældre medborgere i Albertslund der hver dag har brug for vores hjælp.

Kig ind i Røde Kors butikken og gør et godt køb samtidig med du støtter en god sag.

Baggrund
Røde Kors har mere end 237 genbrugsbutikker og flere end 9.000 frivillige, der indsamler, sorterer og sælger tøj, møbler og boligartikler. Overskuddet går til sårbare mennesker herhjemme og ude i verden.

Hvert år donerer befolkningen mere end 7.000 ton tøj i butikkerne og i ca. 1.500 indsamlingscontainere rundt om i landet.

Røde Kors-butikkerne drives efter et koncept. Ved at have samme professionelle og ensartede udtryk på facaden, indretning, kvalitet på varerne, prisniveau og service opnår vi, at hver enkelt butik drives optimalt og dermed skaber størst indtjening til hjælpearbejdet.

Kontakt
Telefon: 71728078
Mail: butik.albertslund@rodekors.dk